GRAPHIC DESIGN PROMOTION PACKAGE

2019


DJ Funkerman en DJ Boris Smith bij de Graanbeurs Breda


PROJECT ROOM
POSTER

2019


“ Project Room is a club concept developed to inject underground electronic music in to Breda's student nightlife. ” Voor dit concept heb promotie artwork gemaakt.

WEKELIJKSE PROMO

VIDEO'S BACKSTAGE BREDA


2019


Backstage Breda,  jouw wekelijkse feel good urban night out, elke vrijdag, Hip Hop, Rhythm, Blues, Soul en Funk. Voor elke editie is er nieuw (bewegend) artwork gemaakt. Allemaal met een ander thema maar dezelfde terugkerende stijl.

Typografie

2017


Een paar kleine typogafische ontwerpjes.

Gradients

2017

Renders Cinema 4D

2016

Transforming Space

2015

Het 'Artcode lokaal'. Een lokaal waar de studenten groeien, leren en tot zichzelf komen en hierop reflecteren. Deze kenmerken zijn dezelfde als die van de Narcis. Geïnspireerd op deze bloem zijn organische en grafische vormen samengebracht in een spannend vlakken en lijnen spel, wat de groei van Artcode studenten weergeeft.

In samenwerking met Willeke Poeliejoe.

Letterbeelden

2015

Klein experiment, grafische beelden uit alleen letters en kleur.


Emotions

2015

Emoties, een gevoel, met voor ieder een ander beeld. Ik heb voor mezelf deze emoties beeldend gemaakt. In de vorm van graffiekdrukken combineren met kleurpatronen gemaakt van waterverf. Deze samengevoeld in fotoshop brengt deze interresante beelden. Wat is het nou? Planeten? Bacteriën? Emoties.


Toolbox

2015

Klein experiment, alfabet gecreëerd door middel van fotografie.


Poster Let's get Spanish

2015


© Wendy Paulussen - www.wendypaulussen.nl - 2019