Club Spock Promotie Video

2019

Elke zaterdag techno in Club Spock Breda.

AN A LOG

2016

In samenwerking met Mundial Festival heb ik samen met vier andere studenten een kunstwerk voor op het festival gemaakt. Het is een speelse constructie met een nieuwe manier van communicatie door PVC buizen, waar de indrukwekkende constructie ook van is gemaakt.Rumbata beat Band

2015

Samenwerking met Muziekpodium Paradox Tilburg en Rumbata beat Band. Aankleding van het podium en de zaal geïnspireerd op de Cubaanse Cultuur. Ook hebben we gewerkt met een greenscreen, zodat de gasten een foto konden laten maken met dezelfde Cubaanse sfeer als aandenken aan het concert.

Fotografie: Flore de Gunst


Filmposter

2015

Een bestaande filmposter tot leven brengen door middel van antimatie. Deze filmposter is gemaakt door Karel Marten, deze heb ik nagemaakt en geanimeerd.

Embodiment

2015 - Dutch Design week Cancer

Ieder verhaal heeft meerdere kanten, ieder aspect zijn eigen doel. Door je te verplaatsen in een ander verbreed je ook je eigen blik op de situatie.

De monoloog van een cel die door iedereen kwaadaardig gevonden wordt.DDW 2015

17 T/M 15 OKTOBER

TAC EINDHOVEN

http://www.fontysfactory.nl/Table of Content

2015 - Dutch Design week Cancer

Is de mens van nature hebzuchtig of leren we die drang naar het vervullen van verlangens onszelf aan? Het kan, dus ik neem meer. Ook al heb jij dan minder en groeit de kloof tussen arm en rijk. Een diner met een oneindig aantal gangen. Voor een ander is hier geen plaats, dit is een persoonlijk ritueel. De bouwstenen naar eigen wens gerangschikt. Een mandala van overdaad, waardoor het ego keer op keer gevoed wordt.


DDW 2015

17 T/M 15 OKTOBER

TAC EINDHOVEN

http://www.fontysfactory.nl/Dr. Claw

2015 - Dutch Design week Cancer

De ziekte zelf is al moeilijk te bevatten, maar de medische wereld er omheen is pas echt ongrijpbaar. Een industrie waar over de rug van patiënten geld wordt verdiend, blindelings vertrouwen hebben is noodzakelijk. Maar ook al lijkt de situatie uitzichtloos, blijf het altijd proberen. Via deze donatiemachine heeft er namelijk altijd iemand prijs.


DDW 2015

17 T/M 15 OKTOBER

TAC EINDHOVEN

http://www.fontysfactory.nl/

The Perfect Human

2015

Aantal fragmenten uit een parodie op 'The Perfect Human'. Een opdracht vanuit de minor 'Interdisciplinaire projecten' . We hadden een aantal restricties waar we ons aan moesten houden, een daarvan was: gebruik zo min mogelijk shots.

The Straight Story

2015

Expiriment! Geïnspireerd op ‘OFFF Cinicinnati 2014 Main Titles’ wilde ik een Title Sequence maken met zo min mogelijk bewerking op de computer. The Straight Story, een Amerikaanse film uit 1999 over een reis op een tractor naar Alvin’s broer die hij al 10 jaar niet heeft gezien. Ik wilde de Amerikaanse sfeer en omgeving zoeken binnen Nederland. Ik verliet mijn oude vertrouwde computer en ging grafische teksten verwerken in de analoge wereld. In de video zie je mijn expirimenten.

Slowmotion

2015

Bloemen hebben een korte explosie van pracht en kleur, daarna vergaat dit weer. Ik wilde deze schoonheid vasthouden.

Gedurende dit proces zie je de bloemen langzaam opgesloten worden door de kristallen.


Men with a Movie Camera

2015

De eerste experimentele film, zonder acteurs, zonder verhaal. Toen ik deze bekeek zag ik er toch van alles in. Het is een film zonder geluid en dit wilde ik creëren en toevoegen. Hiermee vertel ik wat ik in de beelden zie, vanuit een hedendaags perspectief.

Dictature - Reel for Real

2015

Geluidsinstallatie gemaakt op analoge manier op een tape recorder. In plaats van op een rolletje hebben we een loop gemaakt van het geluid die we hebben gespannen tussen wereldbollen met teksten en illustraties over dictatuur. In het geluidsfragment en in de instalatie komt een drie-deling voor. Dit staat voor drie fases van dictatuur, eerst is men blij met de nieuwe leider en nieuwe ideeën, als die ideeën toch weer hetzelfde te blijken als die van de voorstander ontstaat er onrust en als derde fase de opstand en afzetting van de dictator.


Samenwerking met Myrna van Oosterhout en Willeke Poeliejoe

Glow

Fotografie 2014

Iceland

2014

Klein experiment, twee foto's tot leven gebracht door middel van animatie.


FIRST!

2013

Dit is mijn aller eerste animatie die ik ooit heb gemaakt, in het eerste jaar van mijn opleiding.

Connecting the Dots

2013


Een verzameling, alle voorwerpen hebben op verschillende manieren een connectie met elkaar, door middel van een lichtshow zie je welke voorwerpen een connectie hebben. De fotolegenda geeft aan wat die connectie is door middel van kleur en titel. Er lichten voorwerpen op in een licht bundel daarna verschijnen de lijnen in een kleuren die corresponderen met de legenda. Deze objecten hebben een connectie.


Flore de Gunst - Danielle Mulder -  Wendy Paulussen - Willeke Poeliejoe

Leonie van Bentum - Alysa D'Elia - Bram Vos

Wonderland

2012

Ruimte binnen Fontys omgetoverd tot een andere wereld. Zien, horen, voelen, ruiken en proeven, alle zintuigen worden geprikkeld in deze surrealistische wereld geïnspireerd op Alice in Wonderland.

In samenwerking met Willeke Poeliejoe, Daniëlle Mulder, Alysa d’Elia, Heleen van Geelen, Nathaly Antonia en Donald van de Zanden.


© Wendy Paulussen - www.wendypaulussen.nl - 2019